Als je met iemand gaat samenwerken wil je (natuurlijk) weten met wie je te maken hebt. Daarom hier even kort wat over mezelf.

Fotografie is een van mijn grootste passies, en iets dat ik inmiddels al meer dan 35 jaar doe. Ik vind alle vormen van fotografie geweldig maar krijg het meeste energie van het werken met mensen, vandaar ook mijn voorkeur voor modelfotografie. In iedereen schuilt iets moois en is mooi op de foto te zetten. Vaak gaat het om zelfvertrouwen en mooie foto’s kunnen daar juist weer bij helpen. 

Wanneer we samen een shoot plannen bespreken we niet alleen uitgebreid wat we gaan doen, wat jouw en mijn wensen en verwachtingen zijn, maar ook wat er met de foto’s gebeurd. Soms wil je foto’s niet online hebben omdat ze (te) privé zijn, soms in verband met werk dat je doet, maar wat de reden ook is, foto’s die jij niet online wilt hebben komen ook niet op het internet.

Woonachtig in Heerhugowaard, maar kan ook verplaatsen als de situatie dat vraagt. Wil je meer weten of heb je nog vragen? Neem dan vooral contact op. Dat kan via het contactformulier op deze site.